CONDICIONS GENERALS DE COMPRA AL WEB DE SOM CANALLA

El present document estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web i la compra de productes en la mateixa (d’ara endavant, les “Condicions”). Per favor llegeixi atentament les presents Condicions i la nostra Política de Privadesa abans d’utilitzar aquest web.

Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la seva responsabilitat llegir-les ja que les condicions vigents al moment d’ús de la pàgina web o de la realització d’una comanda a través de la nostra tenda online seran les que li resultin aplicables.
Som Canalla ha elaborat amb cura i de bona fe el contingut d’aquestes pàgines, però no assumeix garantia o responsabilitat alguna per l’exactitud o integritat del contingut.
Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o la Política de Privadesa pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un email a hola@somcanalla.cat.

1.- Les nostres dades
Aquesta pàgina web opera sota la denominació SOM CANALLA, marca registrada la llicència de la qual d’ús ostenta Ana Maria Recasens.,  amb domicili a  C/ Serafí Julià, 23 08635 Sant Esteve Sesrovires i Número d’Identificació Fiscal 35018365Z
Telèfon : 608 809 641
Correu electrònic: hola@somcanalla.cat

2.- Les seves dades
La informació o dades personals que vostè ens faciliti seran tractades conformement a l’establert en la Política de Privadesa. En fer ús d’aquesta pàgina web vostè consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que ens faciliti són veraces i es corresponen amb la realitat.

3.- Àmbit d’aplicació
Les presents Condicions seran aplicables a totes les comandes cursades a través de la pàgina web www.somcanalla.cat
Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan únicament disponibles per al seu enviament a territori espanyol (excepte, Canàries, Ceuta i Melilla).
La realització d’una comanda a través de la nostra tenda online suposa una acceptació per la seva banda de les presents Condicions i de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web. En cas que estigui en desacord amb el contingut de les Condicions aquí establertes, abstingui’s de realitzar qualsevol operació de compra.

4.- Capacitat legal
En realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per contractar.

5.- Ús del nostre lloc web
En fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:
No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-ho i informar a les autoritats pertinents.
Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consent que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si fos necessari (veure la nostra Política de Privadesa). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

6.- Celebració de la compravenda
Venedor:
Som Canalla – Ana Maria Recasens Sala
Comprador:
L’usuari, en consignar les seves dades personals en el formulari de compra, haurà d’acceptar les Condicions i la Política de Privadesa per poder continuar amb el procés de compra.
Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació, de la qual serà informat a través d’un correu electrònic. El contracte per a la compra d’un producte entre vostè i nosaltres (el “Contracte”) quedarà formalitzat únicament quan li enviem la Confirmació de Compra.
No estarem obligats a subministrar-li cap altre producte que pogués haver estat objecte de comanda fins que li confirmem l’enviament del mateix en una Confirmació de Compra.

7.- Disponibilitat dels productes
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc li reemborsarem sense demora els pagaments que hagi realitzat sobre aquests articles en concret. En aquests casos, Som Canalla no tindrà l’obligació de realitzar el lliurament d’aquests articles.

8.- Treure o modificar productes
Som Canalla es reserva el dret de retirar qualsevol producte d’aquesta pàgina web a qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa. Som Canalla no es fa responsable enfront de vostè o enfront d’un tercer pel fet de retirar qualsevol producte, llevar o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web amb independència de si aquest producte ha estat venut o no.

9.- Enviament
Com és un producte fet a mida, triguem entre una i dues setmanes, desde la data de confirmació de la compra.
L’empresa encarregada de l’enviament és Correus; L’empresa encarregada de l’enviament és Correus. Si escolliu enviament certificat, un cop enviat el producte li enviarem un mail al correu facilitat amb el número de seguiment. Si escolliu enviament ordinari, no rebreu cap número de seguiment, ni us faran signar a la rebuda. Els possibles problemes que això pugui comportar (retard, pèrdua o danys en el paquet) aniran a càrrec del comprador, ja que la modalitat d’enviament escollida no consta amb cap assegurança. Tingui en compte en qualsevol cas que no realitzem lliuraments a domicili els dissabtes ni els diumenges.
El producte serà lliurat a l’adreça indicada per vostè en realitzar la comanda. Com el producte serà lliurat “porta a porta”, no podem acceptar adreces d’enviament en apartats postals.

10.- Impossibilitat de lliurament
Si ens resulta impossible efectuar el lliurament de la seva comanda li deixarem una nota explicant-li on es troba la seva comanda, normalment l’haurà d’anar a buscar a l’oficina de Correos més propera. Si no va a estar en el lloc de lliurament a l’hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb Correos, amb el número de seguiment de la comanda (si va escollir enviament certificat)
Qualsevol problema amb el lliurament de la comanda preguem que ens ho notifiqui enviant un mail a : hola@somcanalla.cat.
Per favor, tingui en compte que el magatzematge i nou enviament de la seva comanda pot tenir un cost addicional. En cas que transcorreguts 30 dies des que la seva comanda estigui disponible per al seu lliurament, la comanda no hagi estat lliurada per causa no imputable a nosaltres, entendrem que desitja desistir del Contracte i ho considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del Contracte, li retornarem el preu pagat per tals productes al més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 30 dies des de la data en què considerem resolt el Contracte. En aquests casos, estarem autoritzats a repercutir-li els costos de transport derivats de la resolució del Contracte.

11.- Transmissió del risc i reserva de la propietat
La transmissió del risc es produeix a partir del moment del lliurament del producte.
Fins al seu pagament complet, els articles seran propietat de Som Canalla.

12.- Impostos
S’aplicarà la legislació corresponent a la destinació de la mercaderia en tot el referent a impostos.

13.- Preu
El preu vigent del producte serà l’acordat al moment de realitzar la comanda.
Els preus de la pàgina web inclouen IVA.
De conformitat amb el que es disposa en l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, el lliurament dels articles s’entendrà localitzada al territori d’aplicació de l’IVA espanyol si l’adreça de lliurament està en territori espanyol exceptuant Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent a cada moment en funció de l’article concret que es tracti.
Les despeses d’enviament s’afegiran a l’import total i apareixeran abans que vostè hagi de confirmar la comanda.
Els preus poden canviar a qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran a les comandes pel que fa als quals ja li hàgim enviat una Confirmació de Compra.

14.- Forma de pagament
Podrà fer el pagament amb targeta a través de Stripe.

14.- Política de devolucions
Ja que és un producte fet a mida no admetem canvis ni devolucions.
A l’obrir el paquet s’haurà de revisar que estigui en condicions. En cas contrari, si hi hagués algun desperfecte, caldria posar-se en contacte amb nosaltres en un plaç de 24 hores, a través  del mail hola@somcanalla.cat

14.- Colors
Els colors que veu en pantalla, poden variar de la peça física.

error: