CONDICIONS GENERALS DE COMPRA AL WEB DE SOM CANALLA

El present document estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web i la compra de productes en la mateixa (d’ara endavant, les “Condicions”). Per favor, llegeixi atentament les presents Condicions i la nostra Política de Privadesa abans d’utilitzar aquest web.

Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la seva responsabilitat llegir-les, ja que les condicions vigents al moment d’ús de la pàgina web o de la realització d’una comanda a través de la nostra tenda online seran les que li resultin aplicables.
Som Canalla ha elaborat amb cura i de bona fe el contingut d’aquestes pàgines, però no assumeix cap garantia o responsabilitat per l’exactitud o integritat del contingut.
Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o la Política de Privadesa pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un email a hola@somcanalla.cat.

1.- Les nostres dades
Aquesta pàgina web opera sota la denominació SOM CANALLA, marca registrada la llicència de la qual d’ús ostenta Ana Maria Recasens.,  amb domicili a  C/ Serafí Julià, 23 08635 Sant Esteve Sesrovires i Número d’Identificació Fiscal 35018365Z
Telèfon : 608 809 641
Correu electrònic: hola@somcanalla.cat

2.- Les seves dades
La informació o dades personals que vostè ens faciliti seran tractades conformement a l’establert en la Política de Privadesa. En fer ús d’aquesta pàgina web vostè consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que ens faciliti són veraces i es corresponen amb la realitat.

3.- Àmbit d’aplicació
Les presents Condicions seran aplicables a totes les comandes cursades a través de la pàgina web www.somcanalla.cat
Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan únicament disponibles per al seu enviament a territori espanyol (excepte, Canàries, Ceuta i Melilla).
La realització d’una comanda a través de la nostra tenda online suposa una acceptació per la seva banda de les presents Condicions i de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web. En cas que estigui en desacord amb el contingut de les Condicions aquí establertes, abstingui’s de realitzar qualsevol operació de compra.

4.- Capacitat legal
En realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per contractar.

5.- Ús del nostre lloc web
En fer ús d’aquesta pàgina web i realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a:
No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents.
Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consent que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè si fos necessari (veure la nostra Política de Privadesa). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

6.- Celebració de la compravenda
Venedor:
Som Canalla – Ana Maria Recasens Sala
Comprador:
L’usuari, en consignar les seves dades personals en el formulari de compra, haurà d’acceptar les Condicions i la Política de Privadesa per poder continuar amb el procés de compra.
Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació, de la qual serà informat/da a través d’un correu electrònic. El contracte per a la compra d’un producte entre vostè i nosaltres (el “Contracte”) quedarà formalitzat únicament quan li enviem la Confirmació de Compra.
No estarem obligats a subministrar-li cap altre producte que pogués haver estat objecte de comanda fins que li confirmem l’enviament del mateix en una Confirmació de Compra.

7.- Disponibilitat dels productes
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat d’aquests. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, li reemborsarem sense demora els pagaments que hagi efectuat sobre aquests articles en concret. En aquests casos, Som Canalla no tindrà l’obligació de realitzar el lliurament d’aquests articles.

8.- Treure o modificar productes
Som Canalla es reserva el dret de retirar qualsevol producte d’aquesta pàgina web a qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut d’aquesta. Som Canalla no es fa responsable enfront de vostè o enfront d’un tercer pel fet de retirar qualsevol producte, llevar o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web amb independència de si aquest producte ha estat venut o no.

9.- Enviament

Enviament certificat (3-4 dies hàbils)

Si vostè tria enviament certificat, un cop enviat el producte, rebrà un mail al correu facilitat amb el número de seguiment i l’enllaç on podrà veure el dia que estigui programat el repartiment.

Zeleris: Lliurament 48h


Si no us troben al domicili en el moment de l’entrega, Zeleris intentarà posar-se en contacte al telèfon facilitat. Podrà programar una segona entrega a la pàgina de seguiment de Zeleris, amb el codi de seguiment que li haurem facilitat. Si no és possible lliurar la comanda en aquest segon intent, es retornarà a Som Canalla, i haurà de posar-se en contacte amb nosaltres (hola@somcanalla.cat) per contractar un nou enviament (despeses a càrrec del comprador).

Correus: Lliurament 3-4 dies laborables


Si no us troben al domicili al moment de l’entrega, us deixaran un document per anar a recollir la comanda a l’Oficina de Correus que us pertoca per zona.

Enviament ordinari (Correus)

Si vostè tria enviament ordinari, no rebrà cap número de seguiment, ni li faran signar a la rebuda. No ens fem responsables dels possibles problemes que això pugui comportar (retard, pèrdua o danys en el paquet), ja que la modalitat d’enviament escollida no consta de cap assegurança.
Sempre que ens és possible, per donar confiança, enviem una foto de la comanda empaquetada amb el segell de Correus. Si no us troben al domicili en el moment de l’entrega, us deixaran un document per anar a recollir-lo a l’Oficina de Correos que us pertoca per zona. (Fins ara no hem tingut problemes amb aquest mètode d’enviament, tot depèn de com vagin de saturats en aquell moment a la vostra oficina de Correus, pot trigar uns dies més.)

Tinguin en compte en qualsevol cas, que no efectuem lliuraments a domicili els dissabtes ni els diumenges. El producte serà lliurat a l’adreça que ens ha indicat en realitzar la comanda. Com el producte serà lliurat “porta a porta”, no podem acceptar adreces d’enviament en apartats postals.

Qualsevol problema amb el lliurament de la comanda preguem que ens ho notifiqui enviant un mail a : hola@somcanalla.cat

Recollida local

Li enviarem un mail quan la comanda estigui llesta per a ser recollida (en  un termini de 1/2 dies laborables aproximadament) a la botiga Anna Recasens C/Serafí Julià, 23 Sant Esteve Sesrovires. Al correu li facilitarem també, l’horari d’obertura de la botiga.

10.- Transmissió del risc i reserva de la propietat

La transmissió del risc es produeix a partir del moment del lliurament del producte.
Fins al seu pagament complet, els articles seran propietat de Som Canalla.

11.- Impostos
S’aplicarà la legislació corresponent a la destinació de la mercaderia en tot el referent a impostos.

12.- Preu
El preu vigent del producte serà l’acordat al moment de realitzar la comanda.
Els preus de la pàgina web inclouen IVA.
De conformitat amb el que es disposa en l’article 68 de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, el lliurament dels articles s’entendrà localitzada al territori d’aplicació de l’IVA espanyol si l’adreça de lliurament està en territori espanyol exceptuant Canàries, Ceuta i Melilla. El tipus d’IVA aplicable serà el legalment vigent a cada moment en funció de l’article concret que es tracti.
Les despeses d’enviament s’afegiran a l’import total i apareixeran abans que vostè hagi de confirmar la comanda.
Els preus poden canviar a qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes que ja li hàgim enviat una Confirmació de Compra.

13.- Forma de pagament
Podrà fer el pagament amb targeta a través de Stripe.

14.- Política de canvis i devolucions
Disposa de 14 dies hàbils des de la recepció de la comanda, per fer un canvi o devolució del/s producte/s comprats a Som Canalla. El producte ha d’estar en perfectes condicions, amb el seu etiquetatge original. Quan el rebem i puguem comprovar que està tot correcte, procedirem al reemborsament de l’import del producte (en un màxim de 30 dies). Si no es retorna en perfecte estat, Som Canalla no està obligada a retornar els diners.

Les despeses d’enviament i devolució són a càrrec del comprador, de conformitat amb la Secció 101 del Reial decret legislatiu 1/2007.
Tret que el producte rebut no sigui el que es va comprar, que en aquest cas ens farem càrrec de les despeses d’enviament.
Si reps el paquet danyat, si us plau, envia’ns una foto i un mail a hola@somcanalla.cat perquè puguem solucionar el problema com més aviat millor.

15.- Colors
Els colors que veu en pantalla, poden variar de la peça física.